Wednesday, May 19, 2021
Jurnalism corect


Accident în Brașov: Un microbuz școlar s-a ciocnit de un autoturism/ Șapte copii și trei adulți au fost răniți

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 9 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Un microbuz școlar ce transporta șapte elevi a fost lovit de un autoturism pe drumul ce leagă orașul Brașov de stațiunea Poiana Brașov. În urma accidentului șapte copii și trei adulți au fost transportați la spital.

Potrivit ISU Brașov, cei șapte copii au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din Brașov, iar cei trei adulți la Spitalul Județean Brașov. Cele 10 victime sunt în afara oricărui pericol.

Două echipaje SMURD, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean și o autospecială cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului, în urma incidentului.

Este vorba despre un accident produs pe drumul care face legătura dintre localitatea Brașov și stațiunea Poiana Brașov, între un autoturism și un microbuz care transporta șapte copii, cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj de ambulanță SAJ și o autospecială cu apă și spumă. În urma acestui accident, zece persoane au fost transportate la spital.

Vorbim de trei adulți și șapte copii. Adulții au fost transportați la Spitalul Județean din Brașov și prezentau diferite traumatisme, dintre care traumatism craniocerebral, la coloană și la membre. Cei șapte copii au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din localitatea Brașov. Aceștia acuzau dureri la membrele superioare și inferioare, iar o parte din ei au suferit diferite contuzii. S-a luat decizia ca toți copii să fie transportați la spital pentru investigații suplimentare de către personalul medical. Toate persoanele sunt conștiente și în afara oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Brașov, Ciprian Sfreja, pentru mainnews.ro.

Sursă foto: Digi24

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW