Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Accident rutier grav în Caraș-Severin: 10 persoane rănite, inclusiv 5 minori

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2022

UPDATE IGSU a transmis bilanțul final al accidentului. În total, au fost 23 ocupanți în cele trei autoturisme implicate în accident. 10 persoane au fost rănite, dintre care 5 minori.

„6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicesti din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat in stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD și va fi transportat la UPU Reșița”, a transmis IGSU.

Știrea inițială

Un accident rutier grav a avut loc vineri, 15 aprilie, pe DN6, în zona localității Teregova, județul Caraș-Severin. Sunt implicate două microbuze și un autoturism, astfel că pentru optimizarea misiunii de răspuns a fost activat Planul Roșu de Intervenție, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„La fața locului, salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple, trei autospeciale SMURD, un elicopter SMURD și șase echipaje medicale SAJ”, a transmis vineri IGSU.

Până acum, 10 oameni au fost răniți, inclusiv un minor care a intrat în stop cardio-respirator.

„La acest moment, 10 dintre ocupanții care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viață”, a mai transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Imagini: IGSU

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 75688 additional Information on that Topic: mainnews.ro/accident-grav-in-caras-severin-10-persoane-ranite-inclusiv-un-copil/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *