Friday, January 22, 2021
Jurnalism corect


Accident frontal între două mașini pe E85. Adrian Oros a intervenit la fața locului

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2020 Etichete: , ,

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident frontal pe E85, între Râmnicu Sărat și Buzău. Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a intervenit la fața locului pentru a ajuta victimele accidentului.

Un accident frontal între două mașini s-a produs, miercuri, pe E85, între Râmnicu Sărat și Buzău, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, se afla în zonă și a intervenit pentru a acorda ajutorul necesar.

Mă aflam la o întâlnire cu fermierii, când am auzit zgomotul produs de accident și, normal că toți care eram în zonă am fugit să vedem ce s-a întâmplat. Unul dintre pasageri a ieșit singur din mașină, celălalt era în stare de șoc și am încercat să modificăm poziția mașinii, încât să iasă. Cineva a avut inspirația să sune SMURD-ul, care a venit repede și i-a preluat și, din câte am înțeles, nimeni nu a pățit nimic grav”, a declarat Adrian Oros, pentru mainnews.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 (E85) Râmnicu Sărat – Buzău, pe raza localității Oreavu, județul Buzău, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ”, se arată într-un comunicat emis de Centrul Infotrafic al IGPR.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW