Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Accident feroviar pe ruta Craiova-București. Două vagoane ale unui tren de călători au deraiat UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 11 iunie 2024

Două vagoane din compunerea trenului IR 1596, care circula pe ruta Craiova-București, au deraiat marți, 11 iunie, în Drăgănești de Vede, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman.

UPDATE Toți călătorii au fost îmbarcați în trenul trenul Regio 9006 Roşiori Nord-Bucureşti Basarab.

UPDATE Trei persoane au avut nevoie de acordarea primului ajutor calificat, anume două femei, cu atac de panică, care ulterior au refuzat transportul la spital, și o femeie, conștientă și cooperantă, cu dureri la spate, care a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la UPU Alexandria de către un echipaj SMURD.

Știrea inițială

Trenul 1596, care circulă în relaţia Craiova-Bucureşti Nord, a plecat din staţia Roşiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunţat telefonic dispeceratul de circulaţie faptul că, în zona semnalului de intrare în staţia Atârnaţi, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunerea garnituri

Potrivit CFR Infrastructură, circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați, firul II, din cauza deraierii a două vagoane din compunerea trenului IR 1596.

Având în vedere numărul mare de pasageri, la nivelul județului Teleorman a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit informațiilor preliminare, vagoanele nu sunt răsturnate.

Salvatorii intervin cu o mașină de stingere, un echipaj de descarcerare, nouă ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SAJ.

-Știre in curs de actualizare-

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW