Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


A început vaccinarea cu doza 3. Andrei Baciu: Aproape 12.000 de persoane s-au programat

By Redactia , in Stirile zilei , at 28 septembrie 2021 Etichete: ,

Marți, 28 septembrie, a început vaccinarea cu doza 3 de vaccin împotriva COVID-19. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, anunță că aproape 12.000 de persoane s-au programat în platforma RoVaccinare.

„Sănătatea pe primul loc! 11.970 de persoane eligibile pentru administrarea dozei 3 s-au programat deja în platforma #RoVaccinare Cifrele centralizate în această dimineață arată astfel : Programări pentru Pfizer/BioNTech – 11.186 Programări pentru Moderna – 784 Ce trebuie să știi: poți merge în cel mai apropiat centru de casa ta; primești adeverința de vaccinare care atestă că ai făcut doza”, a scris Baciu pe pagina de Facebook.

Peste 1,1 milioane de cetățeni sunt eligibili

Potrivit ministrului interimar al sănătății, Cseke Attila, peste 1,1 milioane de cetățeni români sunt în acest moment eligibili pentru a efectua doza booster de vaccin.

„De astăzi, toţi cei care s-au vaccinat cu schemă completă cu cele două doze şi au trecut cel puţin şase luni de la ultima doză pot cere vaccinarea cu cea de-a treia doză. Recomand tuturor şi îndemn pe toată lumea… Sunt peste un 1.100.000 de cetăţeni români – personal medical, dar nu numai – care se încadrează în această categorie şi care se pot vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin”, a declarat Cseke Attila, citat de Agerpres.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW