Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


A început „Litoralul pentru toți” 2023. Tarife de la 52 de lei pe noapte de persoană pentru cazarea la mare


Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează, luni, 22 mai, o nouă ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”, cu preţuri cu până la 70% mai mici faţă de cele din vârful sezonului. Astfel, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preţ care include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din staţiunea Venus, menționează oficialii FPTR. 

În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter. Locurile sunt, însă, limitate, iar rezervările sunt în curs.

Cum se fac rezervările pentru a beneficia de programul „Litoralul pentru toți”

Acestea se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă, au menționat reprezentanții FPTR.

Potrivit FPTR, în program s-au înscris până vineri 25 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, iar până la începerea programului aşteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziţia turiştilor aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 42 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Programul „Litoralul penru toți” 2023 se va încheia pe 18 iunie ac.

Sursă foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW