Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


A fost identificată cea de-a 8-a victimă a incendiului de la Ferma Dacilor, în vârstă de doar 11 ani

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2024

Rămăşiţele celei de a opta victime a incendiului de la Ferma Dacilor au fost identificate oficial vineri, 5 ianuarie, potrivit News.ro. Petre Ene, 11 ani, a murit alături de fratele său de 16 ani, Luca, și tatăl lor, Lucian.

Opt oameni și-au pierdut viața în incendiul devastator de pe 26 Decembrie de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova, însă identitatea celei de-a opta victime a fost confirmată la mai bine de o săptămână de la tragicul eveniment. Trupul copilului nu a fost găsit, însă au fost identificate fragmente osoase care au fost trimise la laborator pentru a fi suspuse expertizei genetice.

Petru Ene (11 ani), era finul patronului Cornel Dinicu. Tatăl său, Lucian Ene, și unul dintre frați, Luca (16 ani), au pierit și ei în incendiu.

Soţia lui Ene şi un alt copil al cuplului au reuşit să scape cu viaţă, suferind arsuri minore.

Tânărul care a scăpat cu viață a postat pe Facebook un mesaj cutremurător:

„Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplul meu în viaţă, nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis să vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri, îngerii mei!”, a scris tânărul pe Facebook.

Potrivit Gândul.ro, gemenii Luca și Matei (16 ani) erau legitimați la grupa Under 17 la CSA Steaua, iar fratele mai mic, Petru (11 ani), la Școala de Fotbal New Star.

Tatăl lor, Lucian Ene, zis Pif (48 de ani), este un bodyguard cunoscut atât în lumea agenților de pază care se ocupă de securitate în cluburile de lux din Capitală, cât și în lumea interlopă, potrivit sursei menționate anterior.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt victimele incendiului de la Ferma Dacilor / Mesajul surorii unei tinere decedate: Pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri

Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

Comentarii