Tuesday, July 7, 2020
Jurnalism corect


A doua zi de interviuri pentru șefia marilor parchete. Daniel Horodniceanu și Horațiu Radu concurează pentru conducerea Parchetului General

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 15 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Interviurile pentru șefia marilor parchete continuă, miercuri, cu a doua zi în care candidații pentru conducerea Parchetului General își vor prezenta proiectele în fața comisiei de selecție a ministerului Justiției, în frunte cu Cătălin Predoiu. Opt persoane aspiră la funcția de procuror șef al Parchetului ÎCCJ, din care patru urmează să fie intervievați astăzi. Printre ei se numără și fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu și Răzvan Horaţiu Radu, adjunct la PG. 

În fața comisiei de selecţie a ministerului Justiției se vor prezenta, miercuri, următorii candidați: Pompiliu-Marian Drilea-Marga, Daniel Horodniceanu, Sorin Săndel Vasilache și Răzvan Horaţiu Radu.

Marți au fost intervievați ceilalți patru candidați care s-au înscris în cursa pentru numirea procurorului general al României, respectiv Ionel Corbu, Florin-Daniel Căşuneanu, Gabriela Scutea, Laura Oprean.

Fiecare candidat are la dispoziție 30 de minute pentru susținerea interviului. Încă 60 de minute vor fi alocate pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Interviurile pentru șefia DNA și DIICOT se vor desfășura joi și vineri.

sursa foto: ICCJ

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW