Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


A doua ședință de guvern după moțiunea de cenzură/ Ce se află pe ordinea de zi

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Guvernul Dăncilă va avea, luni, de la ora 13:00, a doua ședință de guvern după ce Executivul a fost dat jos, joi, prin moțiune de cenzură în Parlament.

Pe ordinea de zi de luni se află un proiect de hotărâre privind înscrierea unui imobil situat în comuna Mihai Kogălniceanu, județul Constanța, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrația Ministerului Apărării Naționale.

Un al doilea punct aflat pe ordinea de zi a Guvernului este legat de un proiect de hotărâre privind înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor construcții și darea acestora în administrarea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

Totodată, în comunicatul trimis de Guvern mai apare că Guvernul Dăncilă va mai discuta, luni, și o notă privind un imobil din Drobeta Turnu Severin, care să fie dat în administrarea Tribunalului Mehedinți, pentru construirea Palatului de Justiție Mehedinți.

De asemenea, premierul interimar Viorica Dăncilă va discuta, luni, și Raportul de activitate pe anul 2018 al Casei Naționale de Sănătate.

Căderea Guvernului Dăncilă

Guvernul Dăncilă a picat, joi, după ce moțiunea de cenzură depusă de Opoziție a fost votată în Parlament. Au fost înregistrare 238 de voturi pentru, patru împotriva și zero abțineri.

Viorica Dăncilă a rezistat la Palatul Victoria un an și aproape nouă luni. Ea a fost investită în funcție în 29 ianuarie 2018, după demisia lui Mihai Tudore.

Inquam Photos/George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *