Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Barna, către Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere în stradă. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă spre Moldova tot nu e

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 24 august 2019 Etichete: ,

Liderul USR, Dan Barna, a postat un mesaj pe Facebook prin care o invită pe Viorica Dăncilă la o dezbatere publică în mijlocul oamenilor. Barna spune că de o săptămână străbate orașele și comunele din Moldova și aminteşte de lipsa unei autostrăzi în zonă.

„Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor.

Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale.

Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți”, scrie Barna pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, sâmbătă, în unanimitate, candidat al PSD la alegerile prezidențiale. Aceasta a declarat la finalul Congresului extraordinar al PSD că președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, nu sunt apropiați de oameni.

„Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au – nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei”, a spus Viorica Dăncilă.

Foto: Inquam photo/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW