Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Atac armat în Catalonia: Principalul suspect, un român, a fost reținut

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 decembrie 2021

UPDATE: Bărbatul a fost reținut.

Știrea inițială:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani de naționalitate română este căutat în Spania, după ce marți, 14 decembrie, a deschis focul în sediul firmei de pază la care lucrase din orașul catalan Tarragona (Spania), rănindu-i grav pe manager și pe alți doi angajați. Pe lângă cei trei, românul l-a împușcat și pe un polițist care a încercat să-l oprească, notează publicația ABC.es.

Conform sursei citate, evenimentul a avut loc înainte ora locală 11:15, când a fost primit apelul la Serviciul de Urgență 112. Poliția catalană a desfășurat un dispozitiv în tot orașul pentru a încerca să-l prindă pe atacator care a fugit de la locul evenimentului, într-un autoturism Citroen Xsara.

După ce l-a rănit pe manager, precum și pe alți doi angajați, un bărbat și o femeie, bărbatul s-a  urcat în mașină și, după ce a intrat într-un punct de control al poliției, l-a împușcat pe agent, care se află în stare gravă, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Mai ambulanțe s-au deplasat la locul evenimentului pentru a-i prelua pe cei trei răniți. Managerul se află în stare critică, iar celelalte două victime sunt în stare gravă.

Surse din cadrul companiei, citate de ABC.es, au declarat că românul i-a amenințat pe angajații companiei din Tarragona, dar și pe cei care își desfășoară activitatea la punctul de lucru din Barcelona, în special cei ai departamentul de resursele umane.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW