Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu amenință că va scoate PSD de la guvernare, dacă afectează reformele din PNRR / Ciolacu: Îi urez succes

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 3 decembrie 2021

Președintele PNL, Florin Cîțu, i-a avertizat, joi seară, pe social-democrați, menționând că PSD ar putea ieși de la guvernare dacă reformele incluse în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu vor fi puse în practică. În replică, Marcel Ciolacu i-a transmis lui Cîțu că îi urează succes.

Avem reformele din PNRR la care ţinem foarte mult.  Reformele sunt acolo şi le vom face, iar eu voi fi primul când voi vedea că mersul acestor reforme este afectată de această coaliţie, această guvernare, voi merge în PNL şi voi avea o discuţie şi vom vedea dacă este momentul să mergem mai departe sau nu(…)Nu trebuie să ne retragem de la guvernare că avem premierul”, a declarat Florin Cîțu, joi seară, citat de News.

Liderul PNL susține că atacurile venite din partea PSD la adresa fostei guvernări pot fi puse pe seama „euforiei de a intra la guvernare”.

Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă până în 2024 şi cred că această euforie, avem aceste declaraţii în această perioadă. Eu cred că sunt acum, la început şi nu vor mai continua”, a adăugat Cîțu.

Întrebat, vineri dimineață, cum comentează avertismentul lansat de Florin Cîțu, Marcel Ciolacu a răspuns: „Îi urez succes”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW