Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Explozie la uzina de armament Băbei, în urma căreia 4 oameni au murit / A fost deschis dosar penal

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 18 noiembrie 2021

UPDATE În acest caz a fost deschis dosar penal in rem pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea mas legale de sănătate și securitate în muncă.

Știrea inițială

O explozie a avut loc joi, 18 noiembrie, la uzina de armament Băbeni din județul Vâlcea. Patru oameni au murit, fiind vorba despre 3 bărbați și o femeie, potrivit ISU Vâlcea. Alte două persoane au fost rănite și se află în stare de inconșiență, după cum a precizat pentru Main News purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Trei persoane conștiente au fost preluate de către Serviciul de Ambulanță Județean și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Din primele informații, angajații lucrau la o mină antipersonal.

Bilanțul transmis inițial de autorități anunța trei persoane decedate și doi răniți. Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a precizat pentru Main News că cele două persoane rănite sunt în stare de inconșiență.

„Intervenția este în desfășurare, abia ce a avut loc, sunt 5-10 minute”, a declarat pentru Main News Octavian Fulger-State.

În 2019, o explozie care a avut loc la aceeași fabrică a ucis un angajat de 22 de ani.

-știre în curs de actualizare-

 

 

 

Foto: ziarroman.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW