Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mesajul lui Florin Cîțu, înainte de negocierile cu PSD: Nu discutăm despre varianta de premier, dacă nu avem program de guvernare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 noiembrie 2021

Florin Cîțu a declarat marți, 16 noiembrie, la Parlament, că la negocierile cu PSD și UDMR nu va discuta posibilele variante pentru funcția de prim-ministru, până când reprezentanții celor trei partide nu se vor pune de acord asupra programului de guvernare al viitorului executiv.

Haideți să ne înțelegem pe programul de guvernare, n-are sens să mergem mai departe până nu ne înțelegem pe programul de guvernare”, a declarat Florin Cîțu, marți, la Parlament.

Președintele PNL a precizat că, la discuțiile cu PSD, poate negocia doar formarea unei majorități în jurul partidului pe care îl reprezintă și a negat informațiile potrivit cărora Marcel Ciolacu ar urma să devină noul premier.

Vorbim de principii, noi suntem singurul partid care nu pune condiții. Văd că celelalte partide au tot felul de condiții, ceea ce îmi arată mie că nu vor la guvernare(…)USR propune președintele partidului, PSD propune președintele partidului. Cumva, când e vorba de PNL, toată lumea trebuie să aibă o opinie”, a adăugat premierul interimar.

Reprezentanții PSD, UDMR și PNL s-au întâlnit marți la Parlament pentru a finaliza programul de guvernare al viitorului executiv. Capitolele asupra cărora social-democrații și liberalii urmează să ajungă la o înțelegere sunt Finanțele și Justiția.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/mesajul-lui-florin-citu-inainte-de-negocierile-cu-psd-nu-discutam-despre-varianta-de-premier-daca-nu-avem-program-de-guvernare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/mesajul-lui-florin-citu-inainte-de-negocierile-cu-psd-nu-discutam-despre-varianta-de-premier-daca-nu-avem-program-de-guvernare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW