Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 15 noiembrie 2021

Începând de duminică, 14 noiembrie, transportul public din București este oficial și pe hărțile Google, a anunțat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. 

Astfel, pe Google Maps vor putea fi găsite toate variantele de transport în comun pentru București-Ilfov, dar și mijloacele de transport public spre Chitila sau Buftea.

„De azi transportul public din București este oficial și pe hărțile Google! Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informațiile dorite integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea București – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila și Buftea, dar și programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni.

Datele pentru transportul public la suprafață sunt preluate automat de pe serverele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), iar acum, într-o primă etapă, se afișează planificarea curselor. Ulterior, vom afișa în timp real funcționarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureștenii să-și poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a scris pe contul său de Facebook Nicușor Dan duminică, 15 noiembrie.

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului București

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 79815 more Information on that Topic: mainnews.ro/transportul-public-din-bucuresti-este-oficial-si-pe-hartile-google/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW