Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Ministrul educației a anunțat gradul de vaccinare de la care cursurile se vor desfășura în format fizic

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 4 noiembrie 2021

În urma discuțiilor cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții sanitar, ministrul educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat că pragul de vaccinare în rândul personalului școlii pentru ca orele să se desfășoare în format fizic va fi de 60%.

„Conform discuțiilor de până acum, se conturează un prag de vaccinare de 60% în rândul personalului școlii, pentru a funcționa cu prezență fizică. Decizia finală se va anunța mâine, la ora 10.00, la sediul Ministerului Educației”, a anunțat ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, pe grupul de comunicare cu presa, notează Edupedu.ro.

Într-o intervenție la Antena 3, oficialul a precizat că 54% dintre școlile și grădinițele din România se încadrează în acest prag, conform raportărilor din data de 29 octombrie.

Cursurile în învățământul preșcolar se vor relua de săptămâna viitoare, însă desfășurarea acestora în format fizic va fi condiționată de rata de vaccinare al personalului școlii, a anunțat joi, 4 noiembrie, președintele Klaus Iohannis.

Începând cu data de 25 octombrie, pentru două săptămâni, elevii din învățământul preuniversitar au intrat într-o vacanță forțată de situația pandemică.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/ministrul-educatiei-a-anuntat-gradul-de-vaccinare-de-la-care-cursurile-se-vor-desfasura-in-format-fizic/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/ministrul-educatiei-a-anuntat-gradul-de-vaccinare-de-la-care-cursurile-se-vor-desfasura-in-format-fizic/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW