Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Congresul PNL | Adrian Veștea: Când l-ați sunat pe Ludovic Orban, ați avut șansa de a vorbi cu el

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2021

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean (CJ) Brașov și susținător al lui Ludovic Orban la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, le-a transmis liberalilor că echipa lui Florin Cîțu a adus un mare deserviciu partidului în campania internă și a precizat că singurul care poate reface coaliția de la guvernare este actualul președinte al PNL.

Adrian Veștea va candida în fața lui Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului.

Sunt de 25 de ani în PNL și ceea ce vreau să vă asigur e că nu am fost promovat, am parcurs etapele treptat. Am fost consilier local, 12 ani de zile am fost primar într-o localitate din județ, iar de 5 ani de zile sunt președintele CJ Brașov(…) Am avut de fiecare dată primari merituoși, dar ceea ce s-a întâmplat în 2020, că PNL a obținut 1300 de mandate de primari și să crească de la 7 președinți de CJ la 17 președinți de CJ se datorează managementului pe care l-a avut Ludovic Orban”, a transmis Adrian Veștea.

Președintele CJ Brașov l-a criticat pe premier pentru că nu se consultă cu liderii locali în momentul în care are o decizie de luat la Guvern.

Sunt alături de Orban, pentru că în decursul anilor vi s-a răspuns la telefon de către Ludovic Orban, și, în același timp, de fiecare dată când l-ați sunat pe Ludovic Orban ați avut șansa de a vorbi cu el. Nu aceleași lucruri ni se întâmplă cu o parte din colegii noștri, chiar dacă o parte dintre noi ocupăm diverse funcții, cred că ar trebui să fim consultați și pe PNRR, și pe alcătuirea bugetului, și pe o serie de obiective pe care Guvernul le face pentru că reprezentăm și alți colegi care sunt în instituții, cred că ar trebui să avem mai multă transparență, să existe mai multă deschidere”, a declarat președintele CJ Brașov.

Veștea susține că singurul în măsură să refacă parteneriatul cu USR PLUS este Ludovic Orban.

Ne-a demonstrat tuturor că este un om al dialogului, o persoană în măsură să găsească soluții pentru a ne așeza la masă și pentru a ieși din această situație critică. Știm cu toții că PNL a fuzionat cu PD-L. Primul președinte ales legitim a fost Orban în 2017. Fiecare dintre voi ați avut măsura și ați simțit modul în care Orban a reușit să unească acest partid, să strângă alături de conducerea centrală pe fiecare dintre cei care au avut această nevoie”, a adăugat Veștea.

Acesta a menționat că sâmbătă, 25 septembrie, este ziua de naștere a băiatului lui Ludovic Orban.

Ludovic a pus pe primul plan partidul, iar eu cred astăzi că Orban e cel mai potrivit pentru a duce mai departe destinele PNL(…)Vă recomand să votați liber, să aveți încredere în votul nostru, fiindcă mâine vă veți reproșa în caz că nu este așa. De mâine trebuie să fim uniți și să ducem mai departe celelalte bătălii pentru a duce PNL unde îi este locul”, a fost mesajul președintelui de consiliu județean.

Urmărește AICI LIVE, pe mainnews.ro, cele mai importante momente și declarații de la Congresul PNL. 

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW