Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Sănătatea, în mijlocul luptei politice / Ministrul Ioana Mihăilă: Lipsa de medicamente se datorează iresponsabilității premierului Cîțu

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 4 septembrie 2021 Etichete: ,

Ministrul Sănătății (USR PLUS) a lansat, sâmbătă, un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu (PNL), pe tema lipsurilor din sănătate. Ioana Mihăilă îl acuză pe șeful Guvernului de iresponsabilitate.

”Faptul că azi vorbim de personal neplătit, de lipsă de bani și lipsă de resurse pentru ambulanțe și medicamente se datorează doar iresponsabilității premierului Cîțu”, a declarat Mihăilă la Ministerul Sănătății.

Mihăilă susține că premierul a fost informat despre lipsuri.

Sunt aici să explic ceea ce domnul prim-ministru Cîțu tocmai a spus că nu întelege: cum oamenii din centrele de vaccinare sunt neplătiți de două-trei luni de zile. Domnul prim-ministru ne spune acum cum că nu ințelege cum s-a întâmplat acest lucru deși știa încă din aprilie că banii alocați Ministerului Sănătății nu sunt suficienți”, a spus Ioana Mihăilă.

Cîțu: Oamenii sunt neplătiţi de vreo două luni de zile

Anterior, Florin Cîțu a criticat faptul că există personal din centre de vaccinare neplătit de foarte mult timp.

Ce facem? Guvernăm, mergem înainte, avem în continuare de făcut lucruri. Marţi, rectificarea bugetară pe care o aşteaptă foarte mulţi români. Aţi văzut că sunt deja întârzieri şi nu ştiu cum s-a întâmplat ca Ministerul Sănătăţii să nu plătească centrele de vaccinare, oamenii sunt neplătiţi de vreo două luni de zile„, a afirmat premierul Cîţu.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/sanatatea-in-mijlocul-luptei-politice-ministrul-ioana-mihaila-lipsa-de-medicamente-se-datoreaza-iresponsabilitatii-premierului-citu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW