Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR va participa la protestul din Piaţa Victoriei: Partenerii lui Dragnea în atacarea statului de drept se află la în continuare la butoane

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 august 2019 Etichete: , ,

USR anunţă că va participa la mitingul organizat, sâmbătă în Piaţa Victoriei, menţionând că în ultimul an nu au avut loc prea multe schimbări. Partidul susţine că partenerii lui Liviu Dragnea, „fideli în atacarea sistematică a statului de drept și a democrației, se află în continuare la butoane”.

„La un an de la 10 august însângerat, nu s-au schimbat foarte multe. A dispărut Liviu Dragnea de pe scena politică, dar partenerii lui fideli în atacarea sistematică a statului de drept și a democrației se află în continuare la butoane.

Frâiele guvernării se află tot la Viorica Dăncilă, iar rezultatele dezastruoase au devenit, între timp, certitudine.

Nu în ultimul rând, cei care au ordonat forțelor de ordine să gazeze, fugărească și lovească oameni pașnici, inclusiv bătrâni, femei și copii, nu au răspuns în fața legii. În plus, mulți dintre cei care au coordonat reprimarea protestului în urmă cu exact un an se află bine mersi în aceleași funcții.

Din toate aceste motive, dar și din altele, românii sunt nevoiți să iasă din nou în stradă. Lupta lor se va termina doar când România va deveni o țară cu adevărat liberă și prosperă, o țară în care tinerii vor dori să rămână și să-și construiască un viitor!

Membrii USR au fost în Piața Victoriei pe 10 august 2018 și, asemenea multor protestatari prezenți, au simțit pe propria piele gazele și bastoanele jandarmilor. Membrii USR vor fi și astăzi în piață și ori de câte ori este nevoie”, transmite USR.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW