Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liderul filialei PNL Buzău și-a anunțat susținerea pentru Florin Cîțu

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 iulie 2021

Președintele organizației județene Buzău a PNL, Gabriel Avramescu, a anunţat că îl va susține pe Florin Cîţu pentru şefia partidului. 

„Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg <pe bune> pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele”, a scris Gabriel Avramescu, pe pagina sa de Facebook.

Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe…

Publicată de Gabriel Avramescu pe Sâmbătă, 24 iulie 2021

Congresul PNL este programat să se desfășoare pe 25 septembrie, singurii candidați anunțați pentru funcția de președinte fiind Ludovic Orban și Florin Cîțu. Până atunci, în interiorul organizațiile județene se vor organiza alegeri și se vor stabili delegații.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Ciprian Ciucu este noul președinte al PNL București

Sursa foto: Facebook / Gabriel Avramescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW