Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Părinții Alexandrei, audiați de DIICOT/ Cumpănașu: Familia nu vrea despăgubiri de la stat/ Percheziția informatică a telefoanelor lui Dincă continuă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 8 august 2019 Etichete: , , ,

Update 2:

Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, audierile au vizat trei aspecte: parola telefonului Alexandrei, motivul pentru care a fost portată cartela la o altă rețea și dacă familia se constituie parte în procesul civil.

„Referitor la despăgubiri, viața unui copil nu are valoare. Nu asta așteaptă familia de la stat. Nici o sumăp nu echivalează cu viața unui copil. Familia Alexandrei nu s eva constitui parte civilă pentru că ei nu pun preț pe viața Alexandrei”, a spus Cumpănașu.

Update 1:

La sediul Poliției din Caracal a ajuns, pentru a fi audiat, și un vecin al lui Gheorghe Dincă, apropiat al acestuia.

Știrea inițială:

Soții Măceșanu sunt audiați, joi, de către procurorii DIICOT. Anchetatorii încearcă să refacă firul evenimentelor, împreună cu părinții Alexandrei. În paralel, sunt percheziționate și dispozitivele găsite în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect pentru dispariția Luizei și a Alexandrei.

Surse din anchetă au declarat, pentru mainnews.ro, că oamenii legii refac, împreună cu soții Măceșanu, firul evenimentelor de la data dispariției Alexandrei. Aceștia le-ar fi spus anchetatorilor că nu vor să se constituie parte civilă în dosar.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a precizat  că familia încă speră ca Alexandra să trăiască și că așteaptă rezultatul probelor ADN din străinătate. Acesta a lansat ipoteza potrivit căreia nepoata sa este victima unei rețele de trafic de persoane. Potrivit lui Cumpănașu, părinții fetei nu vor cere daune morale.

„Dragi prieteni, tatal si mama Alexandrei au fost audiati astazi de catre DIICOT. Cu privire la motivele si raspunsurile familiei voi face o declaratie de presa la ora 1530 in fata sediului MAI. Este a – 15- a zi de COSMAR pt noi si pentru toti romanii in care nu stim ADEVARUL. Dimpotriva, am senzatia ca ne indepartam tot mai mult de el. De aceea, va rog in numele parintilor Alexandrei sa aveti grija de familiile dumneavoastra, de copii, sotiile, mamele fiecarei familii. Zilele acestea ne-au demonstrat la toti ca trebuie sa avem grija SINGURI de familiile noastre!!!. Minciunile, indiferenta, complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă este și el la Poliția din Caracal și participă la percheziția informatică. Anchetatorii cercetează datele descărcate de pe telefoanele, laptopul și aparatul foto ale lui Dincă.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW