Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu se delimitează de documentul cu antetul Guvernului, adresat liberalilor din echipa sa: Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut / Orban: Dacă este real, cine l-a elaborat trebuie să plece

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 20 iulie 2021

Premierul Florin Cîțu s-a distanțat, marți, de un document cu antetul Guvernului, apărut în spațiul public, care cuprinde îndrumări adresate liberalilor din echipa sa pentru campania din interiorul partidului.

„Colaboratorii mei elaborează foarte multe documente în exces de zel. Nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document. Cei care spun că este un document real, să vină și cu probe. Sunt mai multe documente cu propuneri. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi dacă este adevărat”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Orban: Dacă este real, cine l-a elaborat trebuie să plece

Pe de altă parte, Ludovic Orban, consideră că, dacă documentul în cauză este unul veridic, cel care l-a elaborat nu ar mai trebui să lucreze în Guvern.

„Dacă documentul este real, este grav, iar cine l-a elaborat trebuie să plece. Cine se ocupă cu așa ceva, nu mai are ce căuta în aparatul de lucru al Guvernului. M-am uitat, în mare, pe document și există o serie de elemente de autenticitate. Este total nefiresc și ilegal ca angajați de la Guvern să se implice în campania internă a PNL”, a subliniat Ludovic Orban.

Context

Duminică, G4Media a publicat un document, cu antetul Guvernului, în care este descrisă strategia echipei lui Florin Cîțu în campania internă a PNL. În plus, prin intermediul documentului li se solicita membrilor de partid informații compromițătoare despre Ludovic Orban pentru a fi scurse în presă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW