Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, replică după atacul lui Liviu Dragnea: Este o persoană privată, are tot dreptul să își exprime opiniile

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2021

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a răspuns atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea, la scurt timp după ce fostul președinte al Camerei Deputaților a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova. 

Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Președintele social-democrat susține că „noul PSD” este preocupat de problemele reale ale românilor, anume scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul din accesarea fondurilor europene.

Imediat după ce a ieșit de la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a ținut să își atace foștii colegi de partid, afirmând că PSD nu face opoziție, ci este „praf”.

PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași(…)Este un partid fără personalitate”, a mai precizat fostul lider PSD.

De altfel, purtătorul de cuvânt al social-democraților, Ștefan Radu Oprea, a declarat, joi, că statutul partidului nu-i va permite lui Dragnea să se reîntoarcă în PSD, după ce a fost eliberat condiționat.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: FOTO Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după eliberarea condiționată: Mă consider deținut politic, pentru că am intrat nevinovat. Atac la conducerea social-democraților: PSD e condus de oameni lași / Mai mulți susținători ai fostului lider PSD s-au strâns la Penitenciarul Rahova

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW