Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ședință de Guvern pentru asumarea Proiectului „România Educată”. Klaus Iohannis va fi prezent la Palatul Victoria

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 iulie 2021

Președintele Klaus Iohannis va participa la ședința de Guvern de miercuri, convocată pentru asumarea Proiectului „România Educată”, potrivit unui comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

În cadrul ședinței de Guvern de miercuri, Executivul urmează să își asume țintele proiectului „România Educată” printr-un memorandum, a anunțat Klaus Iohannis la finalul consultărilor de săptămâna trecută.

Trecem la faza de implementare a programului „România Educată”. Coaliția de guvernare și-a exprimat susținerea pentru proiect. Guvernul își va asuma prin memorandum țintele proiectului România Educată”, anunța Klaus Iohannis, miercurea trecută, în cadrul unei declarații de presă.

Ulterior, președintele a precizat că va fi constituit un grup de lucru transpartinic pentru a construi cadrul legislativ care să permită implementarea proiectului.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Președintele Klaus Iohannis a anunțat înființarea unui grup de lucru transpartinic care să transpună în Lege proiectul „România educată”

Săptămâna trecută, președintele a avut o serie de consultări la Palatul Cotroceni pe tema proiectului „România Educată”, la care au participat reprezentații coaliției de la guvernare, șefii celor două Camere ale Parlamentului, președinții Comisiilor de specialitate, dar și reprezentanți ai sistemului educațional.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW