Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alianţă politică între partidele conduse de Tăriceanu şi Ponta, anunţată de liderul ALDE. Postarea ALDE, modificată după câteva minute/ Ponta: Nu am luat decizii

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 7 august 2019 Etichete: , , , ,

Călin Popescu Tăriceanu anunţă că ALDE va forma o alianţă politică cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Liderul ALDE a precizat că cele două formaţiuni vor avea grupuri parlamentare comune, urmând a fi „a treia forţă politică parlamentară”. Ulterior, Tăriceanu a modificat postarea, înlocuind „am hotărât o viitoare colaborare” cu „am discutat”. Președintele Pro România a venit cu o completare, menționând că nu s-au luat decizii.

„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară, după PSD şi PNL.

În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

După câteva minute, postarea a fost modificată. În loc de „am hotărât o viitoare colaborare”, în noul text se regăsește „am discutat o viitoare colaborare”.

„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.
În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, este textul modificat de pe pagina de Facebook a liderului ALDE.

Victor Ponta:  Nu am luat decizii, dar am discutat şi progresat

Victor Ponta a postat şi el un mesaj pe Facebook, menţionând că nu s-au luat decizii în cadrul discuţiilor.

„Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun” !

Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!

Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW