Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Cercetării, replică pentru fostul director al Poștei Române: Cine răspunde la telefon unui șef de partid nu va putea face management performant

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 iulie 2021

Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a transmis, după ce fostul director al Poștei Române, Horia Grigorescu, s-a lăudat cu politizarea companiei, că instituțiile trebuie să aibă conduceri desemnate prin concurs, întrucât „un director care răspunde la telefon unui șef de la partid nu poate face management performant”.

Poșta Română precum și alte instituții de stat trebuie să aibă conduceri desemnate prin concurs. Trebuie să respire aerul managementului orientat spre performanță nu al cârdășiilor de partid. Un director de instituție care răspunde la telefon unui șef de la partid nu va putea face management performant”, a scris Ciprian Teleman, pe Facebook.

În discursul susținut, marți seară, în cadrul conferinței de alegeri interne a PNL Sector 4 fostul director al Poștei Române Horia Grigorescu s-a lăudat cu politizarea companiei, reorientând-o de la PSD la PNL.

„Mi-ați dat ocazia unică în viață, să ocup funcția de director general al Poștei Române, cel mai mare angajator din țară, cu 24.000 de suflete. Vreau să vă spun că în momentul în care am pătruns în această companie, era profund roșie, dacă erau 20% liberali era bine. Vă spun acum cu mândrie, după un an și șase luni cât am fost parte din echipa Poștei Române, că azi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea și dedicarea zi de zi față de acei oameni. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea și viața partidului nostru”, a spus Horia Grigorescu în discurs.

Sursă foto: Facebook / Ciprian Teleman

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/ministrul-cercetarii-replica-pentru-fostul-director-al-postei-romane-cine-raspunde-la-telefon-unui-sef-de-partid-nu-va-putea-face-management-performant/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW