Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR – PLUS a început campania de strângere de semnături. Barna: Un președintele prezent tot timpul este necesar

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 7 august 2019 Etichete: , ,

USR PLUS a început acțiunea de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale. Dan Barna, liderul USR, este candidatul alianței pentru postul de președinte. Acesta a precizat că Dacian Cioloș este absent de la acțiune din cauza unei probleme de familie. Dan Barna a declarat că românii au nevoie de un președinte prezent tot timpul în viața comunității. Declarația vine în contexul în care Klaus Iohannis a fost criticat în timpul mandatului din cauza reacției întârziate pe anumite teme sau a concediilor dese.
„Un presedinte prezent tot timpul in viata comunitatii, full time, nu doar la crize, este necesar. Voi fi un președinte prezent si implicat”, a declarat Dan Barna.
Referitor situația actuală, legată de cazul de la Caracal, Barna a spus: „Nu sunt in locul presedintelui Iohannis, trebuie sa acceptam ca in momentul de fata statul nu mai functioneaza. Esueaza saptamanal in a a asigura siguranta cetatenilor”.

Dacian Cioloș: Îl sprijin pe Dan Barna pentru că e vocea unei noi generații

Dacian Cioloș a transmis un mesaj de susținere a lui Dan Barna prin intermediul Facebook, menționând că nu a putut fi prezent la demararea acțiunii de strângere de semnături din cauza unei situaţii familiale.

„Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România.

Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare.

Alcătuim un tandem, iar eu voi vorbi în această campanie, la fel ca-n următoarele două, despre guvernare. Pentru că românii vor să știe de ce vrem să câștigăm puterea și, mai ales, ce vrem să facem cu ea.

Vom strânge, deci, începând de astăzi, semnături pentru candidatul nostru comun și vom vota cu Dan Barna.

Mi-aș fi dorit să fiu prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături. Din nefericire, un eveniment trist în familie – momentul în care mă despart de cineva tare drag sufletului meu – m-a ținut, astăzi, departe”, a anunţat Cioloş pe Facebook.

Foto: Inquam Photos/George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/usr-plus-a-inceput-campania-de-strangere-de-semnaturi-barna-un-presedintele-prezent-tot-timpul-este-necesar/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW