Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu compară situația PSD cu cea a naționalei Elveției: Nimeni nu ne dă şanse. Ne vom bate până la ultimul vot

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 iunie 2021

Înainte de votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut o analogie între situația formațiunii și cea a naționalei de fotbal a Elveției.

„Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupţi până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în şansa ta. Ca şi Elveţiei, nimeni nu ne dă şanse azi la moţiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu. Hai, că se poate!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Deputații și senatorii se reunesc astăzi în ședință comună pentru a dezbate și vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, intitulată „România EȘUATĂ. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîțu”.

Textul moțiunii de cenzură poate fi consultat aici

Pentru ca executivul să fie demis este nevoie ca cel puțin 234 de parlamentari să voteze moțiunea. Partidele de opoziție PSD și AUR nu au suficiente voturi, fapt recunoscut și de Marcel Ciolacu, însă social-democrații speră că unii dintre apropiații lui Ludovic Orban să voteze alături de ei, în contextul luptei interne din partid.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW