Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Tensiuni între taberele din PNL, înaintea alegerilor pentru șefia partidului. Emil Boc : Benzina lui Ludovic Orban se apropie de sfârşit/ Șeful liberalilor: Viitorul este al mașinilor electrice. Unii colegi mai şugubăţi îmi spun Duracell

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 26 iunie 2021 Etichete: , ,

În contextul luptei pentru conducerea PNL, unii dintre liderii partidului nu ezită să îşi arate susţinerea pentru candidaţii pe care îi susţin. Este şi cazul lui Emil Boc, care a declarat recent, referitor la capacitatea lui Ludovic Orban de a conduce formaţiunea, că „benzina domniei sale se apropie de sfârşit”. În replică, actualul preşedinte al PNL a declarat că are energia necesară pentru a rămâne în funcţie.

”Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se apropie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a declarat Emil Boc la Ziua de Cluj.

”Domnul Boc a spus că mi s-a terminat benzina. Şi am recunoscut că nu am mai achiziţionat benzină pentru că viitorul este al maşinilor electrice. Nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterie. Dar în materie de baterie, unii colegi mai şugubăţi îmi spun Duracell. N-am nevoie de benzină, am tot ce-mi trebuie, am o energie suficient de mare astfel încât să ofer şi mai mult PNL-ului decât am oferit în cei patru ani cât am condus partidul”, a replicat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Până în prezent, candidaţii care şi-au anunţat candidatura pentru şefia PNL sunt Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/tensiuni-intre-taberele-din-pnl-inaintea-alegerilor-pentru-sefia-partidului-emil-boc-benzina-lui-ludovic-orban-se-apropie-de-sfarsit-seful-liberalilor-viitorul-este-al-masinilor-electrice-unii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW