Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Update: Noi cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Percheziții informatice la telefoanele care aparțin incupatului și uneia dintre victime/ Mama și bunicul Luizei, audiați la DIICOT

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 6 august 2019 Etichete: , , , ,

Procurorii fac noi cercetări la fața locului în cazul crimelor de la Caracal. Anchetatorii caută probe noi în pădurea în care ieri au găsit fragmente osoase și cenușă, precum și în locuința principalului suspect. De asemenea, criminaliștii fac percheziții informațice la trei telefoane, două care aparțin lui Gheorghe Dincă și unul aparținând Alexandrei, una dintre victime. Mama și bunicul Luizei au fost astăzi audiați la DIICOT.

„Se fac cercetări in continuare la mai multe locatii, una e casa groazei. Se desfăsoară și o perchezitie informatică. Organele de cercetare penala au facut  o tabara unde mai multi specialisti au venit cu toate dotarile pentru a putea sa ne canalizăm la un singur loc sa poata fi de fata si inculpatul. Se vorbeste de mai multe victime, nu neapatar despre a treia.

Aceasta declaratie a incupatului, partial sincera, in care ne-a condus la un cadavru, are scopul de a bloca cercetarile. Cand se descopera ca sunt decedate se poate pune problema sa se stopeze sa nu se mai dezgroape in curte. Exista pericolul sa se inchida cercetarile. Cineva il invata. Merge la chestii de o finete incredibila: ”i- am dat o palma, n-am avut intentia, s-a lovit cu capul intamplator ,  mi-a zis ca nu a reusit sa scoata bani de la bancomat si am dedus ca daca i-as da bani ar vrea..””, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW