Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


SURSE Clotilde Armand, audiată la Poliție după ce a depus două plângeri pentru amenințare, șantaj și hărțuire / Oana Lovin, una dintre persoanele vizate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 iunie 2021

Clotilde Armand este audiată la Secția 1 de Poliție, ca parte vătămată, după ce a depus două plângeri pentru amenințare, respectiv șantaj, hărțuire și violarea vieții private, potrivit unor surse Main News. Una dintre persoanele vizate ar fi Oana Lovin, acuzată că l-a înjurat pe edilul Sectorului 1. 

La finele lunii mai, Secției 1 Poliție i-au fost remise spre instrumentare doua cauze, privind plângeri formulate de către o persoană, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv șantaj, hărțuire și violarea vieții private. În ambele cauze Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, este un comunicat transmis de Poliție.

Cele două plângeri au fost depuse inițial la Direcția Națională Anticorupție, dar au fost declinate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, ce a început cercetările in rem.

Una dintre persoanele vizate de plângerea edilului ar fi Oana Lovin, cunoscută în spațiul public după mai multe ieșiri controversate, printre care participarea la proteste împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus sau injurii aduse fostului secretar de stat Andreea Moldovan.

Oana Lovin este moderatoarea unei emisiuni la televiziunea Metropola TV, deținută de soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

A doua plângere a fost făcută de primarul Sectorului 1 după ce ar fi fost filmat fără acordul său.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW