Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Raluca Turcan: Lucrez foarte bine cu Florin Cîțu. Avem nevoie de o altă manieră de leadership în PNL / Ce spune prim-vicepreședintele partidului despre Ludovic Orban

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 3 iunie 2021

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, și-a afirmat susținerea față de Florin Cîțu pentru congresul ce va avea loc în luna septembrie și susține că PNL are nevoie „de o altă manieră de leadership”. 

Raluca Turcan a fost întrebată, miercuri seară, care sunt motivele pentru care îl susține pe Florin Cîțu la congresul ce va avea loc în luna septembrie a acestui an.

În primul rând, pentru că lucrez foarte bine cu Florin Cîţu, în al doilea rând, pentru că avem nevoie de o altă manieră de leadership la nivelul PNL”, a răspuns Raluca Turcan, la Digi 24, citată de News.ro.

Prim-vicepreședintele PNL l-a catalogat, ulterior, pe Ludovic Orban drept un „politician redutabil”.

(…)Nu trebuie subestimat, nu trebuie minimalizat, rolul lui în Partidul Naţional Liberal este unul important. Desfid complet abordările colegilor care încep să arunce cu noroi în unul sau în altul doar pentru că se află pe o altă opţiune politică. Pe noi ne interesează ce vor oamenii din afară de la PNL, nu că-mi place mie de cineva sau îmi place mai puţin de altul”, a precizat prim-vicepreședintele PNL.

Ministrul Muncii a mai afirmat că PNL a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020, după trei rânduri de alegeri câștigate și după ce ar fi trecut România cu bine de criza economică generată de pandemia de coronavirus.

În materie de încredere în politica naţională a partidului, oamenii nu au mai venit alături de noi şi atunci cred că este firesc să-ţi pui problema: ce aşteaptă oamenii? Avem o nouă generaţie care este total scârbită de politică. De ce? Poate reuşim să o atragem”, a adăugat liderul PNL.

Doi candidați pentru șefia PNL

Doi liberali și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al partidului la congresul ce va avea loc în luna septembrie a acestui an: actualul președinte, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu.

Anunțul premierului a fost făcut sâmbătă, înainte de ședința Consiliului Național al PNL, fiind însoțit de mai mulți lideri importanți ai formaţiunii, printre care Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Emil Boc.

Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc și liderilor puternici politici din PNL care au crezut în mine care si azi fac parte din echipa mea. PNL are nevoie de un suflu nou, dar să ducă mai departe tradițiile și principiile liberale. Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vom transforma România într-o țară liberală de care să se bucure toți românii. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”, declara Florin Cîțu.

Competiția nu va afecta activitatea PNL. Candidez pentru a câștiga conducerea PNL. Deocamdată, avem în față o competiție frumoasă, o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidați, așa încât sa arătăm românilor că avem resursă umana puternică și capacitatea de a asigura buna guvernare”, spunea Ludovic Orban, după ce premierul și-a anunțat candidatura.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-lucrez-foarte-bine-cu-florin-citu-avem-nevoie-de-o-alta-maniera-de-leadership-in-pnl-ce-spune-prim-vicepresedintele-partidului-despre-ludovic-orban/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-lucrez-foarte-bine-cu-florin-citu-avem-nevoie-de-o-alta-maniera-de-leadership-in-pnl-ce-spune-prim-vicepresedintele-partidului-despre-ludovic-orban/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-lucrez-foarte-bine-cu-florin-citu-avem-nevoie-de-o-alta-maniera-de-leadership-in-pnl-ce-spune-prim-vicepresedintele-partidului-despre-ludovic-orban/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW