Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Procurorii DIICOT reiau perchezițiile la casa din Caracal/La audieri, Gheorghe Dincă și-a amintit aspecte care urmează să fie verificate

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 2 august 2019 Etichete: , ,

Procurorii DIICOT reiau astăzi cercetările la casa din Caracal acolo unde se presupune că Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente. Dincă va fi adus și el pentru a asista la percheziții.

Gheorghe Dincă a fost audiat din nou noaptea trecută de către procurorii DIICOT, structura centrală, cei care au preluat ancheta. Bărbatul și-a menținut declaraţiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare susţin că suspectul şi-a amintit şi alte aspecte care urmează să fie verificate în cadrul anchetei.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi, timp de o oră şi jumătate, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală. El acuzase că, atunci când l-au arestat, polițiștii i-au rupt două coaste. Urmează ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Bărbatul a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/procurorii-diicot-reiau-perchezitiile-la-casa-din-caracal-la-audieri-gheorghe-dinca-si-a-amintit-aspecte-care-urmeaza-sa-fie-verificate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW