Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


CNCAV: Record la Maratonul Vaccinării București – 20.360 persoane vaccinate

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 mai 2021

Peste 20.000 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 la maratonul organizat în weekend la Sala Palatului și Biblioteca Națională din București. 

Record la Maratonul Vaccinării București: 20.360 persoane vaccinate! Se poate! 1.349 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți; 50 de fluxuri de vaccinare; Vaccin – Comirnaty produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani”, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Maratonul a fost organizat în două locații din București, anume Sala Palatului, unde au fost vaccinate 12.650 de persoane, și Biblioteca Națională, unde au fost inoculate 7.710 de persoane.

Evenimentul a ținut trei zile, de vineri, de la ora 16:00, până luni, la ora 8:00, iar persoanele doritoare s-au putut vaccina cu serul produs de Pfizer.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV)”, a precizat sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu insistă cu obiectivul de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, în pofida ritmului slab al campaniei

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/cncav-record-la-maratonul-vaccinarii-bucuresti-20-360-persoane-vaccinate/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/cncav-record-la-maratonul-vaccinarii-bucuresti-20-360-persoane-vaccinate/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/cncav-record-la-maratonul-vaccinarii-bucuresti-20-360-persoane-vaccinate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW