Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu: Mulțumiri parchetului anticorupție al țării pentru verificarea diplomei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 mai 2021

Vlad Voiculescu a precizat, vineri, că DNA a clasat plângerea penală formulată de Coaliția pentru Națiune împotriva modului în care fostul ministru al Sănătății și-a echivalat diploma de studii obținută în Austria.

Coaliția pentru Națiune (măreață organizație cu măreț nume și măreț conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu știam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: fapta nu există”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătății arată că procurorul a consemnat în ordonanța de clasare că a primit documente relevante de la Ministerul Educației și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.

Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă 1) este emisă de o universitate de top din Europa; 2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); 3) este recunoscută de Ministerul Educației… un astfel de loc este oare o țară sau un balamuc?” În orice caz, mulțumiri parchetului anticorupție al țării pentru verificarea diplomei”, a adăugat fostul ministru al Sănătății.

Coaliția pentru Națiune este condusă de avocatul Dan MV Chitic, implicat în protestele împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus și unul dintre oamenii promovați de Sputnik.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW