Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, în urma vizitei la centrul de vaccinare drive-trough din București: Este un succes. Vor apărea mai multe centru de acest fel

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 aprilie 2021

În urma vizitei efectuate la primul centru de vaccinare drive-trough din București, Președintele Klaus Iohannis s-a declarat mulțumit de cum decurge întregul proces de imunizare și a anunțat înființarea unor noi astfel de centre.

„Acest tip de centru de vaccinare este un succes. Vor apărea mai multe centre de vaccinare de acest fel. Oricine se poate prezenta, inclusiv românii din diaspora. Este important ca această campanie de vaccinare să prindă viteză. vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă fază a campanie, în care nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. Sunt convins că, în București și în țară, se vor organiza noi evenimente”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Până la ora 12:40, la centrul drivre-trough din Piața Constituției s-au vaccinat 280 de persoane.

Context

În Piața Constituției s-a deschis, joi dimineață, primul centru de vaccinare de tip drive-trough din București. Aici cetățenii se pot imuniza direct din autovehicul cu vaccinul Pfizer, fără programare prealabilă prin intermediul platformei.

Centrul din Bucureşti s-a deschis joi, la ora 8.00 şi va funcţiona zilnic până la ora 20.00. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au precizat că centrul, care are patru fluxuri, va funcţiona în Piaţa Constituţiei până în 12 septembrie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW