Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Raluca Turcan: Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece. Toți cei care emit opinii să aibă grijă la cuvinte

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2021

Ministrul Muncii le cere membrilor coaliției de la guvernare să fie prudenți când vine vorba de declarațiile pe care le fac în spațiul public, precizând că oamenii așteaptă mai multă responsabilitate și seriozitate de la politicieni. Raluca Turcan este de părere că scandalul dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu dăunează, în primul rând, cetățenilor. 

Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece şi să începem să prezentăm în spaţiul public deja rezultatele multor măsuri pe care miniştrii le iau în ministerele pe care le conduc şi cred că oamenii aşteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate şi determinarea de a duce la bun sfârşit un program de guvernare care ţinteşte creşterea calităţii vieţii”, a declarat Raluca Turcan, luni, înainte de ședința liberalilor.

Raluca Turcan a afirmat, referitor la contradicțiile legate de decesele de coronavirus, că aceste lucruri „țin de bucătăria Ministerului Sănătății”.

Acest ping-pong de declaraţii de la un ministru – un fost ministru către un premier în funcţie cred că dăunează foarte grav şi nu dunează neapărat persoanelor care ocupă funcţii de miniştri, ci pur şi simplu celor care privesc şi acestei coaliţii care are o treabă de făcut (…) nu cuvinte grele aruncate de la unul la altul”, a adăugat ministrul Muncii.

Ulterior, ministrul Muncii a lansat un apel pentru toți membrii coaliției de la Guvernare.

Toţi cei care emit opinii în legătură cu ceea ce se întâmplă în coaliţie să aibă grijă la cuvintele pe care le folosesc”, a precizat Turcan.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW