Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Fost șef DIICOT, despre cazul de la Caracal : S-a dovedit că multe date publice sunt eronate/ Acuzațiile la adresa procurorilor, nejustificate

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 30 iulie 2019 Etichete: , ,

Daniel Horodniceanu, fost șef al DIICOT și membru al asociației AMASC, susține că singurii care știu ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul de la Caracal sunt anchetatorii, cei care au acces la toate datele. Horodniceanu este de părere că acuzațiile aduse procurorilor în acest caz, de lipsă de reacție, sunt eronate.

„Eu nu aș pune bază pe datele publice, s-a dovedit că foarte multe dintre aceste date sunt eronate. Poate că ar trebui să urmărim ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, numai că doar cei care au cu adevarat acces la dosar își vor putea da seama, deja este o anchetă în lucru, înțeleg că procurorul general a sesizat Inspecția Judiciară, haideți să-i lăsăm să își urmeze cursul normal. Pe ceea ce s-a discutat până acum, pe procedură s-au urmat pașii care se găsesc în Codul pentru procedură penală.”, a declarat Daniel Horodniceanu, pentru mainnews.ro.

Întrebat dacă acuzațiile la adresa procurorilor sunt justificate, Horodniceanu a spus că „trebuie văzut exact ce s-a întâmplat acolo. Din câte am văzut până acum, nu sunt.”.

Foto: Inquam Photos/  Karina Knapek

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW