Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alexandru Rafila: Decizia de revocare a lui Vlad Voiculescu este perfect justificată

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2021

Deputatul PSD Alexandru Rafila consideră perfect justificată decizia prim-ministrului Florin Cîțu de demitere a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al sănătății și a Andreei Moldovan din cea de secretar de stat.

„Ne găsim în faţa unei decizii a prim-ministrului Florin Cîţu de revocare din funcţie a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a secretarului de stat Andreea Moldovan. Considerăm că este perfect justificată. De fapt, noi am fost consecvenţi din punct de vedere politic, dar şi tehnic, profesional, PSD, pentru că am solicitat acest lucru, nu pentru că domnul Vlad Voiculescu era de la USR PLUS, ci pentru că rolul lui, ca ministru al Sănătăţii, era să răspundă nevoilor populaţiei din România în gestionarea acestei pandemii. S-a dovedit total incapabil să o facă”, a afirmat Rafila, la Parlament”, a declarat Alexandru Rafila, citat de Agerpres.

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan au fost demiși, miercuri, de prim-ministrul Florin Cîțu din funcțiile de ministru al sănătății, respectiv secretar de stat în Ministerul Sănătății.

CITEȘTE ȘI: SURSE Cine sunt cei luați în calcul pentru înlocuirea lui Vlad Voiculescu

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW