Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT PNL cere Biroului Permanent al Senatului sancționarea Dianei Șoșoacă: Jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 aprilie 2021

Partidul Național Liberal cere Biroului Permanent al Senatului sancționarea Dianei Șoșoacă, potrivit unui document consultat de Main News. Liberalii susțin că senatorul independent, dat afară din AUR, sfidează orice regulă a bunului-simț, încalcă regulile de protecție sanitară și instigă la ură și haos.

Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici-Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării, în care fiecare dintre noi, la fel ca domnia sa, este legitimat prin votul electoratului. O atitudine reprezintă o gravă ofensă adusă atât Parlamentului, cât și românilor”, arată liberalii, în solicitarea trimisă grupurilor parlamentare.

Liberalii arată că Diana Șoșoacă încalcă măsurile sanitare impuse în contextul pandemiei de coronavirus și nu poartă masca de protecție în plen.

Un alt motiv pentru care PNL cere sancționarea senatorului independent este că instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului.

Jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist. În loc să își respecte statutul de parlamentar și să facă legi în interesul românilor și pentru electoratul care a trimis-o în parlament. Sunt prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului, dar și aplicarea măsurilor de protecție”, potrivit documentului consultat de Main News.

Grupul senatorilor liberali au adăugat că „Parlamentul a tergiversat nepermis sancționarea unor persoane care promovează discursuri populiste, extremiste, xenofobe și care incită la ură”.

 

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 66759 additional Information on that Topic: mainnews.ro/document-pnl-cere-biroului-permanent-al-senatului-sanctionarea-dianei-sosoaca-jigneste-aduce-ofense-si-grave-acuzatii-neintemeiate/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/document-pnl-cere-biroului-permanent-al-senatului-sanctionarea-dianei-sosoaca-jigneste-aduce-ofense-si-grave-acuzatii-neintemeiate/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 24125 more Information to that Topic: mainnews.ro/document-pnl-cere-biroului-permanent-al-senatului-sanctionarea-dianei-sosoaca-jigneste-aduce-ofense-si-grave-acuzatii-neintemeiate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW