Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO UPDATE Aproximativ 4.000 de persoane protestează în București împotriva noilor restricții

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 29 martie 2021

UPDATE 1:20 Mai multe persoane au fost reținute, după ce au aruncat cu pietre și au spart geamul unui magazin în Piața Unirii. Oamenii legii au intervenit cu gaze lacrimogene.

UPDATE 23:30 Mai mulți protestatari au dat foc unor măști de protecție și au aruncat cu petarde, în timp ce forțele de ordine se pregătesc să intervină în cazul în care situația tensionată va escalada.

UPDATE 22:30 Aproximativ 4.000 de persoane protestează, în acest moment, în București, împotriva noilor restricții impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

UPDATE 21:50 Cei aproximativ 1.500 de protestatari au ajuns în Piața Universității.

UPDATE 21:40 Protestatarii se îndreaptă spre Piața Universității, pe Calea Moșilor.

UPDATE 21:15 Mai mulți protestatari au ajuns, în acest moment, la Piața Obor.

UPDATE O parte dintre protestatari încep deplasarea pe Bulevardul Ștefan Cel Mare, înspre Spitalul Floreasca.

Știrea inițială

Aproximativ 500 de persoane protestează, luni, în București, împotriva noilor restricții impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Protestatarii au pornit, într-un marș, din Piața Universității și au ajuns în Piața Victoriei, în fața Guvernului. Prima bandă de circulație de pe Bulevardul Magheru și de pe Bulevardul Lascăr Catargiu a fost închisă.

Astfel de acțiuni s-au desfășurat luni și în alte orașe din țară, precum Oradea, Constanța, Sibiu, Brașov, Timișoara sau Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: FOTO Proteste în București și alte orașe ale țării împotriva noilor restricții

 

Bărbat imobilizat, după ce a refuzat să se legitimeze

Un incident a avut loc în Piața Universității, după ce un bărbat care nu purta masca de protecție a refuzat să se legitimeze și a fost imobilizat de jandarmi.

Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat transmis de Jandarmerie.

Sursă imagini: Amator

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW