Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un jandarm, arestat pentru că și-ar fi bătut concubina și alte două femei

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 24 martie 2021

Un jandarm a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-ar fi bătut concubina și alte două femei. În același dosar, un coleg al acestuia este cercetat în libertate pentru că l-ar fi ajutat să-i distrugă mașina femeii.

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au început urmărirea penală față de doi jandarmi, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecție, două infracțiuni de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de unul dintre inculpați, respectiv complicitate la infracțiunea de distrugere, față de cel de-al doilea inculpat.

Anchetatorii susțin că unul dintre inculpați și-ar fi bătut concubina, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, pentru a o șicana, prin folosirea unei substanțe chimice și ajutat de cel de-al doilea inculpat, i-a degradat mașina femeii și a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis în favoarea aceleași persoane vătămate.

Același inculpat a lovit și amenințat o altă femeie, în timp ce se aflau într-un local public.
De asemenea, inculpatul a agresat o a treia persoană vătămată de sex feminin, în condițiile în care aceasta o însoțea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale față de inculpat la poliție.

Jandarmul a trecut testul psihologic

Inspectoratul de Jandarmi Călărași a transmis că bărbatul arestat a trecut ultima evaluare psihologică, în 2018. Cu toate acestea, Inspectoratul precizează că, din cauza abaterilor de la regulament,  i-a fost retras armamentul.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW