Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Primarul care a împărțit flori de 8 martie, fără mască, scapă de amendă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 martie 2021

Poliția a decis să-l sancționeze doar cu avertisment pe Raul Urdă, primarul USR PLUS al orașului Întorsura Buzăului, pentru că nu a purtat mască de protecție în timp ce a împărțit flori de 8 martie. 

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu persoana în cauză în timp ce nu purta mască de protecţie, nerespectând prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au aplicat o sancţiune contravenţională în conformitate cu prevederile legale”, a declarat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Radu Stroe, citat de Agerpres.

Edilul susține că regretă

Într-un punct de vedere publicat pe pagina de Facebook a primăriei, Raul Urdă transmite că regretă faptul că nu a purtat mască.

„Primarul orașului Întorsura Buzăului, Raul Urdă consideră gestul de a nu purta mască în spațiul public ca fiind regretabil și informează pe această cale că își asumă sancțiunea primită de la Poliția orașului Întorsura Buzăului”, transmite Primăria Întorsura Buzăului.

Sursa foto: Facebook / Primăria Întorsura Buzăului

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW