Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu, despre situația pacienților de la Spitalul Județean Sibiu: Este absolut șocant

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 martie 2021

Ministrul Sănătății a catalogat informațiile potrivit cărora pacienții internați cu COVID-19 la secția ATI a Spitalului Județean Sibiu ar fi sedați și legați de pat drept „șocante” și a precizat că va verifica „ce s-a întâmplat de fapt acolo”. 

Vom încerca să vedem ce s-a întâmplat de fapt acolo. Am citit şi eu parte din articolul din publicaţia din Sibiu, este absolut şocant”, a declarat Vlad Voiculescu, luni, la Parlament.

Vlad Voiculescu susține că relatarea asistentului va trebui verificată la nivelul instituției pe care o conduce.

Nu am primit sesizări că s-ar întâmpla ceva măcar asemănător în alte secţii”, a adăugat ministrul Sănătății.

CITEȘTE ȘI: SURSE Anchetă pentru omor și abuz în serviciu la Spitalul Județean Sibiu / Medic: Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat

Context

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu anchetează modul în care au murit pacienți internați cu COVID-19 la Spitalul Județean Sibiu, potrivit unor surse MainNews.ro.

Autosesizarea procurorilor vine după ce, în presa locală, un fost asistent care a lucrat în Secția ATI a Spitalului Județean Sibiu a declarat că pacienții cu COVID-19 sunt sedați din primele momente în care sunt internați, lucru ce le-ar pune viața în pericol.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW