Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 24 februarie 2021

Președintele Klaus Iohannis participă joi și vineri la reuniunea extraordinară a Consiliului European, în format de videoconferință.

Agenda discuțiilor va viza aspecte privind coordonarea Uniunii Europene în contextul pandemiei de COVID-19 și acțiunea în domeniul sănătății, cu accent pe lecțiile învățate din criza curentă, consolidarea rezilienței UE în domeniul sănătății și al managementului crizelor, în perspectiva creării unei Uniuni a Sănătății, precum și aspecte privind cooperarea internațională în domeniu”, transmite Administrația Prezidențială.

În plus, în cadrul discuțiilor vor mai fi abordate teme precum Securitatea și Apărarea, prin prisma parteneriatului dintre UE și NATO, sau Vecinătatea Sudică a Uniunii Europene.

O dezbatere strategică în baza Comunicării comune a Comisiei Europene și Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate privind un Parteneriat reînnoit cu Vecinătatea Sudică”, a adăugat sursa citată.

Sursă foto: presidency.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-participa-la-reuniunea-extraordinara-a-consiliului-european/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW