Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Nu mă las intimidat de presiuni. Companiile municipale vor fi desființate pentru că sunt o uriașă risipă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 februarie 2021

Nicușor Dan va supune votului, în ședința de vineri a Consiliului General al Municipiului București, încetarea delegării serviciilor publice către Compania Municipală Parcuri și Grădini, ca răspuns la un protest organizat de angajații companiei.

Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajații companiilor municipale sunt manipulați de interese din zona PSD, care doresc să-și păstreze privilegiile necuvenite. Ca exemplu, pentru angajații Companiei Parcuri și Grădini, dar și pentru alții care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului București să urgentăm desființarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare”, a declarat Nicușor Dan, citat într-un comunicat de presă transmis de PMB.

Primarul Capitalei declara, vineri, că angajații Companiei Municipale Parcuri și Grădini sunt plătiți la zi și le dădea asigurări că își vor primi salariile până la desființarea companiei.

Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu și atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desființate pentru că sunt o uriașă risipă. Am anunțat-o de câteva luni, sper ca toata lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic”, a adăugat Nicușor Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW