Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Iubita lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 29 decembrie 2020 Etichete: ,

Irina Tănase, iubita fostului șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost audiată, marți, de procurorii de la Direcția Națională Anticorupție.

Tănase a fost chemată pentru a depune mărturie în celebrul dosar Tel Drum, potrivit informațiilor Main News. Tănase a fost citată în calitate de martor.

Dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum în 2017. În iunie 2020, el a primit calitatea de inculpat.

Sub acuzare au fost puse și alte opt persoane, printre care reprezentanți Tel Drum, apropiați de Liviu Dragnea.

Suspectul Liviu Nicolae Dragnea, președinte al Consiliului Județean Teleorman, a inițiat un grup infracțional organizat care acționează și în prezent și din care au făcut și fac parte funcționari ai instituțiilor din administrația publică și persoane din mediul de afaceri. Grupul inițiat în anul 2001 are ca principal scop obținerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanțate din fonduri publice (naționale și europene), prin comiterea unor infracțiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, transmiteau procurorii DNA în 2017. Fostul șef al PSD a negat acuzațiile.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW