Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Blocaj în prima zi a noului Parlament / Lucian Romașcanu: există o abordare deosebit de inflexibilă pe anumite subiecte

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 decembrie 2020

Lucian Romașcanu, senator din partea PSD, a declarat că negocierile pentru stabilirea funcțiilor de conducere în camerele Parlamentului și în comisiile de specialitate sunt blocate și face un apel către parlamentarii partidelor de dreapta să aibă o reacție, pentru a ieși din acest impas. 

Din păcate, suntem în situaţia în care a trebuit să întrerupem acele negocieri, pentru că există o abordare deosebit de inflexibilă pe anumite subiecte şi situaţia PSD, aceea de câştigător al alegerilor, merită un tratament corect din partea colegilor de negociere. Suntem în acest moment într-o situaţie de blocaj, aşteptăm o reacţie din partea echipelor de negociere ale coaliţiei de dreapta, să reuşim să ieşim din acest impas pentru binele tuturor. Dacă nu, e foarte posibil să nu avem foarte curând acest Guvern”, a declarat Lucian Romașcanu.

Acesta susține că perioada până la care se va adopta raportul comisiei de validare ar putea pica în ziua de Crăciun.

Este foarte posibil să avem o prelungire a perioadei până la care se va adopta raportul comisiei de validare. După numărătoarea noastră, exact în ziua de Crăciun”, a adăugat Lucian Romașcanu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW