Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă solicită o monitorizare atentă a activității în piețele agroalimentare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 decembrie 2020

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă a solicitat vineri, în cadrul ședinței de Guvern, ANSVSA și Ministerului de Interne monitorizarea atentă a activității în piețe agroalimentare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

„Pieţele vor fi deschise, motiv pentru care, aşa cum am discutat, o să rog ANSVSA şi structurile Ministerului Afacerilor Interne să îşi coordoneze activităţile astfel încât să putem să avem o monitorizare a tot ceea ce înseamnă activitatea în pieţe, pentru a putea să evităm partea aceasta de răspândire a a virusului”, a afirmat Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.

Precizările prim-ministrului au fost făcute în contextul în care secretarul de stat Raed Arafat a informat că, în București, din data 6 decembrie până joi, au fost înregistrate 9.070 de cazuri noi de COVID-19.

Context

Începând cu data de 9 noiembrie au intrat în vigoare noile măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, printre care și cea opririi activității în interiorul piețelor agroalimentare.

Pe 2 decembrie, cu patru zile înainte de alegerile parlamentare, președintele Klaus Iohannis a anunțat reluarea activității în aceste spații, explicând că numărul de cazuri de COVID-19 s-a redus.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW