Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Doamna premier are aceleaşi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câştiga orice bătălie

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 21 iulie 2019 Etichete: , ,

Gabriela Firea este hotărâtă să fie contracanditatul Vioricăi Dăncilă în competiția internă din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale. Firea spune că, așa cum arată situația astăzi în PSD, partidul va pierde nu numai alegerile prezidențiale, dar și pe cele locale și parlamentare. 

Primarul general a declarat că Viorica Dăncilă folosește aceleași metode pe care le folosea și Liviu Dragnea atunci când dorea să câștige o bătălie din interiorul partidului.

„Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Şi chiar nu aveam intenţie să intru într-o competiţie internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câştige toate bătăliile interne, aşa cum se vede că şi doamna premier are aceleaşi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câştiga orice bătălie. E greu să lupţi cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiţie – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcţia bună şi pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidenţialele, ci şi localele şi parlamentarele”, a declarat Gabriela Firea la România Tv.

Gabriela Firea o acuză pe Dăncilă că nu ține cont de sondaje pentru că nu îi convin și de aceea caută alte scuze pentru a convinge partidul să o trimită în cursa pentru președinție.

”Eu cred că este o mare greşeală a spune întâi: «Vreau să decidem după sondaje». Nu ne plac sondajele, le dăm la o parte. Doi: «Vreau să decidă organizaţia». Când simţi că organizaţiile nu sunt unanime (…) elimini şi acest criteriu şi mergi la al treilea, răspândit deja de trei zile: «Ne dorim un candidat care să aducă pace, să aducă linişte, fără conflicte». Păi noi avem nevoie de dezbateri! Noi avem nevoie de luptă!”, a mai spus Firea.

Pe 23 iulie, PSD va decide în CEx care va fi persoana care va candida la alegerile prezidențiale. În cursa internă au intrat: Mihai Fifor, Șerban Nicolae dar și Viorica Dăncilă. Gabriela Firea nu a fost măsurată în sondajele interne, surse politice susțin că, la capitolul încredere stă cel mai bine din PSD.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW